Met enige regelmaat doe ik iets doms. Een klein dingetje veranderen in een subdomein, waardoor het hele domein ineens niet meer te bereiken is, bijvoorbeeld. Ach, het zal wel op te lossen zijn, met veel gedoe en databases en wachtwoorden en gebruikersnamen en weet ik wat. Ik ben best handig met zulke zaken, maar ik had er gewoon geen zin in.

Ik heb besloten het te zien als een frisse start. Mijn domme zet bood me de mogelijkheid te kiezen voor een nieuwe website en dit is het resultaat: een mooie, minimalistische website. Een nieuw speeltuintje, speciaal voor mij. Taal is immers het mooiste speelgoed!

Op dit moment heeft mijn nieuwe website nog niet veel content. Ik heb vandaag een aantal van mijn gedichtjes online gezet en verder ben ik vooral lekker aan het rommelen. Het wordt wel wat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © De Taalzifter 2020 | Mijke Jonkman