Lekker bezig!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

De mensen die mij volgen op Facebook en Instagram weten het al: ik ben druk doende met een nieuw projectje, namelijk een zomer-moiano voor mijn jongste dochter. Ik ga er nu niet al te veel over vertellen, omdat ik dat graag in één blogje wil doen, maar goed, een klein tipje van de sluier mag wel natuurlijk!

Een hele tijd terug had ik een stofje bij de Ikea gekocht, met oranje katten erop. Ik had het ergens op Facebook gezien en ik moest en zou het hebben, met het idee er een tas van te maken. Maar ja, ik had geen rekening gehouden met de jongste telg.. Toen ik het stofje na tijden uit de kast trok, werd zij er spontaan hopeloos verliefd op. Dus wij richting Ikea, om nog een metertje ‘Mattram’ te kopen, maar helaas.. Uit de handel! Balen!

Via Marktplaats heb ik echter vier meter op de kop weten te tikken. Genoeg voor heel wat jasjes! En daar ben ik nu, eindelijk, lekker mee bezig. Zeker omdat haar oude jasje een beetje uit elkaar begint te vallen én het nog altijd geen weer is om zónder jasje naar buiten te gaan, heb ik maar tempo te maken! 😉 (En om haar nou nog steeds in d’r wollen winterjas, eveneens een Moiano, te laten lopen.. Daar is het nou weer net te warm voor!)

Verder heb ik vandaag nieuwe patronen gekocht voor knuffels én een jurk voor mijzelf.. Niet dat ik geen patronen heb, integendeel, maar deze knuffels waren zo leuk (én nu waren de patronen in de aanbieding) en het jurkje wil ik al zeker een jaar maken! Nu ik het rekbare biaisband in huis heb, wat ik daarvoor bedacht had (rood met polkadotjes, ik maak er binnenkort een fotootje van..), moet die jurk er wel gaan komen natuurlijk! En er ligt nog een vleermuis op de plank. Dat klinkt enger dan het is natuurlijk. Het wordt een kawaii knuffel. Zo schattig dat ik ‘m wil houden, denk ik.

Oftewel: The Yawning Dragon begint langzaam maar zeker wakker te worden en weer lekker bezig te zijn! Ik heb er zin in! Ik heb zin mooie, leuke dingen te maken en vooral te delen! 😀


Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *