Een Crifty Cratter

Eerst die naam maar eens: een Crifty Cratter. Wat ís een Crifty Cratter? Het moge duidelijk zijn: dat is helemaal niets. Ik wilde alleen een andere naam voor mijn Instagramaccount, omdat de oude niet meer passend was. Ik vond Crafty Critter leuk, maar ja, die naam was natuurlijk al bezet. Na van alles geprobeerd te hebben, heb ik uiteindelijk maar besloten dat Crifty Cratter net zo lekker in het gehoor lag.

Zo, is dat ook gelijk duidelijk.

Mijn enige hobby

Eigenlijk heb ik maar één hobby; leren.

Ik vind ontzettend veel dingen interessant en ik doe graag nieuwe kennis op. Daarnaast hou ik van tekenen en schilderen, schrijven, handwerken en nog veel meer. En soms krijg ik het in mijn kop en wil ik graag iets nieuws uitproberen. Zo heeft er ooit een gigantisch weefgetouw in mijn woonkamer gestaan, was ik de trotse eigenaar van drie spinnewielen en kon eerder genoemde woonkamer omgebouwd worden tot een functionele fotostudio. Daarnaast bespeel ik een aantal muziekinstrumenten; als ik daar in in heb.

 

Wat deze site jou oplevert

Simpel: helemaal niks.

Wellicht vind je het leuk hier wat te lezen; dan is dat mooi meegenomen. Ik ben van plan in de toekomst wat zaken aan te passen, maar vooralsnog vind ik dit okee zo.

Wat persoonlijke dingen

Mijn naam is Mijke, ik ben geboren in 1979 en ik ben een autistische adhd'er. Ik ben getrouwd en (stief)moeder van vier kinderen, waarvan eentje nog mag genieten van de onverdeelde aandacht van mij en haar vader. Verder heb ik een hond en ben ik eigendom van een kat. In het dagelijks leven werk ik als copywriter bij een online marketingbureau. Een volkomen logische keuze, als je bedenkt dat ik drama, fotografie en Nederlands heb gestudeerd. Overigens maakt me dat op taalkundig vlak bepaald niet onfeilbaar, hoor. Dus geniet gerust van de schrijffouten die je hier tegen zult komen.