Aangenaam, Mijke

Sommige mensen hebben een hobby. Die haken tienduizend amigurumi en vinden dat bij de tienduizendeneenste nog steeds leuk. Sommige mensen binden boeken, snijden lino, breien, naaien, knippen, plakken, tekenen, fotograferen. Veel mensen specialiseren zich ook. Die fotograferen alleen maar plaatjeszwammen bijvoorbeeld. Top! Leuk! Kanniknie.. Na drie paddenstoelen ben ik er klaar mee.

Ik vind namelijk van alles leuk en wil ook van alles uitproberen en leren. Ik hou van handwerken, fotograferen, tekenen, schrijven, knutselen en fröbelen, maar altijd gaat altijd in een soort golfbeweging. Het komt, het gaat en misschien komt het weer terug, maar misschien ook niet. Ik kan en wil me niet vastleggen aan een ding. Op dit moment teken ik veel, maar voor hetzelfde geld sla ik volgende week aan het papier maken. Ik weet dat net zo min als jij. Spannend, hè?

Dus heb ik ervoor gekozen een website te gaan maken waar ik gewoon alles wat ik maak met jullie deel, want.. Waarom niet?

Graag neem ik jullie mee in de wondere wereld van ‘Mijkeltje Maakt’! Wees welkom!

Octopus

Ik  ben geboren in 1979, te Arnhem. Tegenwoordig woon ik in het pittoreske Zutphen. Ik ben getrouwd met Toon, (stief)moeder van Demi, Jesse, Noah en Hanne en ik mag mij gelukkig prijzen mijn huis te delen met zowel een hond (Does) als een kat (Rada).

Opgroeiend in een creatief gezin was het niet vreemd dat ik eveneens voor een creatieve weg koos; ik studeerde docent drama te Leeuwarden en later rondde ik de Fotovakschool af met als specialisaties digitale beeldbewerking en portretfotografie.

Naast wat ik op zoal op deze website laat zien, schrijf ik teksten en vertel ik verhalen

error: Helaas...